MJ Produktie

Stoffering van meubels in Brabant

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Door je caravankussens te laten stofferen bij MJ Produkties B.V. in Brabant, kies je voor een bedrijf dat met je meedenkt en maatwerk levert. Ons familiebedrijf heeft jarenlang ervaring in het assembleren en stofferen van gehele producties. Hierdoor weten wij snel te schakelen en kunnen wij ook met spoed leveren voor jouw bedrijf. Wil jij bijvoorbeeld de caravankussens van oudere modellen opnieuw laten stofferen om de waarde te verhogen, neem dan contact op met ons bedrijf in Brabant.

Wilt u meer informatie over elektrostatisch spuiten?

Kies voor stoffering van je meubels voor onze specialisten in Brabant

Je kunt bij ons in Brabant terecht voor stoffering van alle soorten meubels, zoals kussens, banken, stoelen. Zelfs caravankussens vallen onder onze mogelijkheden. Voor een bedrijf dat aandacht schenkt aan de stoffering van uw meubels, zoals het stofferen van een bank, is MJ Produktie B.V. een vertrouwd adres. Ons ervaren familiebedrijf behandelt elk product, zoals stoelen, met grote zorg.

laat je meubels veilig opslaan in onze warehouse

Aangezien wij ook meubels assembleren komen er vaak losse onderdelen binnen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat producten in zijn geheel binnenkomen. Je hoeft je bij ons nooit zorgen te maken over de opslag van je productie. In onze warehouse hebben we meer dan genoeg ruimte om je productie op te slaan. Hierbij slaan we de producten op een manier op, waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Heb je vragen over stoffering of assemblage van meubels bij ons bedrijf in Brabant? Stuur hiervoor een e-mail naar info@mjproduktie.nl.