MJ Produktie

PU/PE schuim lamineren

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Onze specialisten bieden de mogelijkheid om PU-schuim te gebruiken om op maat gemaakte producten professioneel te lamineren. In ons eigen atelier verrichten wij al onze werkzaamheden voor de producten van onze klanten. Deze lopen uiteen van tafels en stoelen tot decoratieartikelen. Je kunt bij ons terecht voor bewerking en afwerking van productieprocessen, maar ook voor een complete assemblage van productieonderdelen. Zoek je dus een specialist die je producten professioneel kan lamineren met PU-schuim? Lees dan verder!

Wilt u meer informatie over PU schuim lamineren?

PU/PE schuim gebruiken om te lamineren met een resultaat naar behoren

PU-schuim (Polyurethaan) is een tweecomponenten (hard)schuim met een gesloten celstructuur. Deze maakt het materiaal waterdicht. Je laat PU-schuim professioneel lamineren voor met name isolatie, maar ook om drijfvermogen te creëren en om holle ruimtes te vullen. Wat je doel ook is, bij MJ Produktie B.V. in Alphen, Noord-Brabant, kun je terecht voor een oplossing op maat. Ieder uniek product heeft immers zijn eigen materialen en toepassingen nodig. Bovendien streven wij bij ieder assemblageproject naar het beste resultaat.

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Zoek je vakmensen die met PU-schuim professioneel kunnen lamineren? Of heb eb je in het algemeen interesse in het assembleren en bewerken van een product – bijvoorbeeld door middel van prägen? Dan zijn wij je graag van dienst. Ook voor spoedwerkzaamheden staan wij paraat. Moet er een groot aantal goederen worden opgeslagen? Dan stellen wij onze ‘warehouse’ in Noord-Brabant voor je beschikbaar. Hier kun je met een gerust hart de opslag en bewaring aan ons overlaten. Stel je vragen over lamineren met PU schuim of over andere werkzaamheden door te mailen naar info@mjproduktie.nl.