MJ Produktie

Stoel stofferen

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Wanneer je je stoel, kussens – of bootkussens in het bijzonder – wilt laten stofferen, vind je bij ons de juiste specialist. MJ Produktie B.V. is een ervaren bedrijf in Alphen, Noord-Brabant, dat zich bezighoudt met het stofferen van meubels en andere producten, maar ook het assembleren ervan. Hiermee garanderen wij al onze klanten unieke producten van hoge kwaliteit, die zij weer met trots kunnen aanbieden aan hun klanten. Natuurlijk staan onze specialisten klaar met al het nodige advies als het gaat om het stofferen van een stoel, kussens zoals zitkussens en bootkussens, of van andere producten.

Wilt u meer informatie over stoel stofferen?

Je stoel en kussens stofferen om een uniek karakter te creëren

Veel mensen laten hun meubels stofferen omdat deze versleten zijn en voor hen soms emotionele waarde hebben. Of zijn ze soms simpelweg te duur om weg te doen. Het meubelstuk ziet er door het stofferen weer uit als nieuw. Een nieuwe stoel die je zo uniek mogelijk wilt maken voor je klanten kan door middel van stofferen de juiste kwaliteit krijgen. Hierdoor krijgt het meubelstuk een eigen karakter en dit spreekt jouw klanten gegarandeerd meer aan.

Kort en bondig: hoe gaan wij te werk?

Wanneer de losse onderdelen van de stoel bij ons binnenkomen, wordt deze als eerste geassembleerd. Een stoel kan uiteraard ook in zijn geheel bij ons arriveren. Met stoffen van de beste kwaliteit stofferen wij de stoel en eventueel bijbehorende kussens. Deze techniek wordt ook wel confectioneren genoemd. Wil je kussens of bootkussens apart laten stofferen? Geen probleem! Wij bieden voor ieder product een oplossing op maat en we denken met jou mee om het beste resultaat te realiseren. Daarom kies je voor ons familiebedrijf in Noord-Brabant.

Talloze mogelijkheden voor jouw product

Naast het stofferen van producten, van stoelen tot bootkussens, bieden wij ook de mogelijkheid aan om meubels te spuiten. Ook hierbij gaan we vakkundig te werk. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het zogenaamde elektrostatisch spuiten, waarbij de verflaag er voor een lange tijd mooi uit blijft zien. Informeer naar al onze mogelijkheden en stuur een e-mail naar info@mjproduktie.nl met je wensen en eventuele vragen.