MJ Produktie

Meubels spuiten

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Zoek je een specialist om je meubels te laten spuiten voor je bedrijf? Schakel dan MJ Produktie B.V. uit Alphen, Noord-Brabant in voor het beste resultaat. Wij realiseren ieder project volledig op maat, van assemblage van meubels tot het spuiten ervan. Je kunt rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers, die ervaring hebben met het spuiten, monteren en stofferen van veel verschillende meubels en andere producten.

Wilt u meer informatie over elektrostatisch spuiten?

Je meubels professioneel laten spuiten

Het is van belang dat je je meubels in hun beste staat kunt aanbieden aan je klanten. Ook is het belangrijk dat deze uniek zijn, want jij wilt natuurlijk geen standaardproduct verkopen! Wij zijn daarom gespecialiseerd in het assembleren van meubels, wat volledig doorloopt tot het spuiten ervan. Kortom, een productie van A tot Z. Door maatoplossingen komen we tot het optimale resultaat.

bekijk ook onze andere werkzaamheden

Naast meubels, kunnen wij bijvoorbeeld ook PU schuim lamineren en gebruiken wij ook de zogenaamde elektrostatische verfspuitmethode. Hierbij trekt de verf direct in het product, zodat er sprake is van een egaal resultaat en geen verlies van verf. Onze zakelijke dienstverlening is klantgericht en wanneer er spoed nodig is, bieden wij ook die mogelijkheid. Neem contact op door te mailen naar info@mjproduktie.nl.