MJ Produktie

Prägen

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Zoek je een specialist in prägen voor een productassemblage? MJ Produktie B.V. in Alphen, Noord-Brabant, is voor jou het juiste adres. Wij zijn een ervaren bedrijf in alle soorten werkzaamheden die bij de assemblage van producten komen kijken. Prägen is een methode die bij assemblage toegepast kan worden om een hoogwaardig product op maat samen te stellen.

Wilt u meer informatie over prägen?

Wat is prägen en hoe wordt het toegepast bij productassemblage?

Prägen verwijst oorspronkelijk naar het aanbrengen van reliëf in papier of karton, maar tegenwoordig wordt de term ook gebruikt bij de bewerking van vele andere materialen. Bij prägen wordt er een vorm gemaakt door middel van warmte en persing. Wij doen dit met een motiefwals en maken het motief in PE/PU-schuim. Dit schuim wordt vaak gebruikt als isolatiemiddel, maar bijvoorbeeld ook om een antislipmat te maken. De vormen worden zeer nauwkeurig aangebracht en op deze manier vindt de ontwikkeling van producten volledig naar wens plaats. Extra maatwerk wordt geleverd doordat wij het materiaal ook op maat kunnen snijden en stansen.

Stel je vragen over onze methoden

Door het uitbesteden van productassemblage aan MJ Produktie B.V. in Alphen, Noord-Brabant, ben je verzekerd van een volwaardig en kwalitatief eindproduct op maat. Bovendien voeren wij – indien nodig – ook met spoed onze projecten uit. Heb je vragen over assemblage of een specifieke methode die hieronder valt, zoals meubels stofferen en het elektrostatisch spuiten van materialen en producten? Neem gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mjproduktie.nl.