MJ Produktie

Goederen opslaan

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Bij MJ Produktie B.V. in Noord-Brabant heb je de mogelijkheid om je goederen veilig en verantwoord op te slaan. Alle producten die wij assembleren en bewerken, blijven hier van de beste kwaliteit. Het is voor ons dan ook van groot belang dat jouw bedrijf de producten ontvangt die volledig voldoen aan al je wensen. Wij geven je graag informatie over het opslaan van goederen en alle werkzaamheden die wij voor onze klanten verrichten.

Wilt u meer informatie over de opslag van goederen?

Goederen opslaan voor een kwalitatieve productie

Wanneer je je productie aan ons uitbesteedt, wil je natuurlijk dat de goederen hiervoor gebruikt worden op een veilige manier worden opgeslagen. Ook ordelijkheid is hierbij belangrijk; alle goederen die bij elkaar horen moeten snel terug te vinden zijn en er moet geen enkel onderdeel missen tot de productie is afgerond. Laat je bijvoorbeeld meubels stofferen of een stoel door ons assembleren, inclusief stofferen? Dan worden de onderdelen van de stoel, en uiteraard ook de stoffering, op zo’n manier bewaard dat de kwaliteit maximaal behouden blijft. Dit geldt voor alle goederen die wij opslaan!

Wij geven alle informatie die je nodig hebt

Wil je meer informatie ontvangen over het opslaan van je goederen in onze speciale ‘warehouse’ in Noord-Brabant? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanneer je interesse hebt in onze vele andere werkzaamheden, zoals het assembleren van meubels, staan onze specialisten klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@mjproduktie.nl.