MJ Produktie

Assemblage uitbesteden

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Als je de productie of assemblage van een product dat je aanbiedt, wilt uitbesteden aan een professional, dan heeft MJ Produktie B.V. de perfecte diensten voor je beschikbaar. Als zakelijke dienstverlener staan wij klaar voor klanten die graag producten van hoge kwaliteit willen aanbieden. Denk hierbij aan meubels, maar ook aan accessoires en decoratiewerk. De productie, in dit geval assemblage, van je product uit handen laten nemen kan u veel tijd en dus geld besparen. Bovendien bent u bij een deskundige productassemblage verzekerd van een perfect eindproduct.

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van assemblage?

Productassemblage uitbesteden: wat zijn de voordelen?

Een product assembleren kun je natuurlijk zelf doen, maar soms heb je niet de juiste mensen en technieken in huis. Bovendien vergt productassemblage een goede, stapsgewijze methode die op maat wordt uitgevoerd op basis van het specifieke product, wat het uitbesteden hiervan heel tijdbesparend maakt. Jij richt je op de corebusiness van je bedrijf, terwijl wij ons inzetten om voor jou een topproduct te realiseren.

De productie uitbesteden aan onze specialisten

Wat zijn de voordelen wanneer je de productie voor je bedrijf aan ons gaat uitbesteden? Ten eerste denken wij altijd met jou mee wanneer je een specifieke productassemblage wilt bewerkstelligen. Geen product is hetzelfde en soms gaat het om iets exclusiefs. Ook dan kun je bij het aan ons uitbesteden van de productie rekenen op een tweede partij die weet hoe het beste resultaat bereikt kan worden. Ten tweede zijn wij een flexibel bedrijf dat ook spoedwerkzaamheden mogelijk maakt. Wij nemen je alle zorgen uit handen!

Altijd een maatoplossing voor je producten

Ons ervaren familiebedrijf voert ook, naast de assemblage van je product, het PE/PU schuim lamineren voor isolatiemateriaal, elektrostatisch spuiten, vlam lamineren en nog vele andere werkzaamheden uit. Heb je informatie nodig over het uitbesteden van je productie, of ben je benieuwd naar onze methoden voor assemblage? Neem contact op door te mailen naar info@mjproduktie.com.