MJ Produktie

Assemblage uitbesteden

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Wil je de productie of assemblagewerkzaamheden uitbesteden aan een professional? Dan heeft dan heeft MJ Produktie B.V. in Noord-Brabant de perfecte diensten voor je beschikbaar. Als zakelijke dienstverlener staan wij klaar voor klanten die graag producten van hoge kwaliteit willen aanbieden. Denk hierbij aan meubels, maar ook aan accessoires en decoratiewerk. De assemblage of montage van je product uitbesteden kan je veel tijd en dus geld aan werkzaamheden besparen. Bovendien ben je bij een deskundige productassemblage verzekerd van een perfect eindproduct.

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van assemblage?

Productassemblage uitbesteden: wat zijn de voordelen?

Productassemblage kun je natuurlijk zelf doen, maar soms heb je niet de juiste mensen en technieken in huis voor montage en assemblage. Bovendien vergt productassemblage een goede, stapsgewijze methode die op maat wordt uitgevoerd. Zo bespaar je veel tijd als je je assemblagewerkzaamheden gaat uitbesteden aan een specialist. Jij richt je op de corebusiness van je bedrijf, terwijl wij ons bezighouden met de montage en assemblage van jouw topproduct..

De productie uitbesteden aan onze specialisten

Wat zijn de voordelen wanneer je de productie voor je bedrijf aan ons gaat uitbesteden? Ten eerste denken wij altijd met jou mee wanneer je een specifieke productassemblage wilt bewerkstelligen. Geen product is hetzelfde en soms gaat het om iets exclusiefs. Ook dan kun je bij het aan ons uitbesteden van de productie rekenen op een tweede partij die weet hoe het beste resultaat bereikt kan worden met montage en assemblage. Ten tweede zijn wij een flexibel bedrijf dat ook spoedwerkzaamheden mogelijk maakt. Wij nemen je alle zorgen uit handen!

Altijd een maatoplossing voor je producten

Ons ervaren familiebedrijf in Alphen, Noord-Brabant realiseert, naast de assemblagewerkzaamheden  van je product, maar kan ook PE/PU schuim lamineren voor isolatiemateriaal, elektrostatisch spuiten, vlam lamineren en realiseert nog vele andere werkzaamheden. Of je nu meubels wilt laten spuiten of assemblagewerkzaamheden wilt uitbesteden, wij bieden altijd oplossingen op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heb je informatie nodig over het uitbesteden van je productie, of ben je benieuwd naar onze werkzaamheden voor assemblage en montage? Neem contact op door te mailen naar info@mjproduktie.nl. Ook voor de mogelijkheden met betrekking tot spoedwerkzaamheden en exclusieve producten neem je gerust contact met ons op. Samen bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.