MJ Produktie

Elektrostatisch spuiten

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Kies ervoor om je producten door ons elektrostatisch te laten spuiten. Wij zorgen voor iedere klant een oplossing op maat en hebben ervaring met veel verschillende producten. Deze producten worden met zorg geassembleerd en/of afgewerkt. Wanneer je MJ Produktie B.V. inschakelt, ben je ervan verzekerd dat jij de hoogste kwaliteit van je producten in je bedrijf kunt aanbieden. Lees hier verder over onze specifieke methode: elektrostatisch spuiten.

Wilt u meer informatie over elektrostatisch spuiten?

Wat is elektrostatisch spuiten?

Bij elektrostatisch spuiten wordt er een dunne verflaag aangebracht op een oppervlakte. Het spuitpistool geeft de verfdruppeltjes een elektrische lading, waardoor de druppeltjes in het voorwerp worden getrokken. De methode biedt een hoge efficiëntie bij de afwerking en bewerking van producten. Bovendien geeft het een egaal resultaat en er is sprake van minder verlies van verf. Met elektrostatisch spuiten bereik je dus altijd een professioneel resultaat, in dit geval dus ook voor jouw onderneming!

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Onze zakelijke dienstverlening is altijd gericht op maatwerk en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat ieder product aandacht nodig heeft wanneer het moet worden geassembleerd. Moeten je goederen die voor productie bedoeld zijn worden opgeslagen? Dan bieden wij graag onze ruime en veilige ‘warehouse’ aan! Ben je benieuwd naar onze services? Neem contact met ons op door te mailen naar info@mjproduktie.com.