MJ Produktie

Elektrostatisch verfspuiten

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Kies ervoor om je producten door ons elektrostatisch te laten verfspuiten. Wij zorgen voor iedere klant voor een oplossing op maat en hebben ervaring met het elektrostatisch spuiten van verschillende producten. Deze producten worden met zorg geassembleerd en/of afgewerkt. Wanneer je MJ Produktie B.V. inschakelt, ben je ervan verzekerd dat jij de hoogste kwaliteit van je producten in je bedrijf kunt aanbieden. Door het uitbesteden van de productie van elektrostatisch verfspuiten, bespaar je veel geld en tijd. Lees hier verder over onze specifieke methode: elektrostatisch spuiten of verfspuiten.

Wilt u meer informatie over elektrostatisch spuiten?

Wat is elektrostatisch verfspuiten?

Bij elektrostatisch verfspuiten wordt er een dunne verflaag aangebracht op een oppervlakte. Door het elektrostatisch spuiten krijgen de verfdruppeltjes die uit het verfpistool komen een elektrische lading, waardoor de druppeltjes in het voorwerp worden getrokken. De methode biedt een hoge efficiëntie bij de afwerking en bewerking van producten. Bovendien geeft het een egaal resultaat en er is sprake van minder verlies van verf. Het uitbesteden van de productie om  elektrostatisch te verfspuiten, zorgt dus altijd een professioneel resultaat, in dit geval dus ook voor jouw onderneming!

Neem contact met ons op

Wil jij je productie en verfspuiten uitbesteden? Onze zakelijke dienstverlening is altijd gericht op maatwerk en klantgerichtheid. Zo is het bij ons erg eenvoudig om een afspraak te maken voor elektrostatisch spuiten. Ook bij onze anderen diensten naast elektrostatisch verfspuiten hebben wij oog voor kwaliteit. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat ieder product aandacht nodig heeft wanneer het moet worden geassembleerd. Verder is het bij MJ Produktie B.V. in Alphen, Noord-Brabant, mogelijk om producten op te slaan. Moeten jouw goederen die voor productie bedoeld zijn ook worden opgeslagen? Dan bieden wij graag onze ruime en veilige ‘warehouse’ aan! Ben je benieuwd naar onze andere services zoals het stofferen van kussens voor je caravan? Neem contact met ons op door te mailen naar info@mjproduktie.nl. We horen graag wat je wensen zijn!