MJ Produktie

Je bank laten stofferen in Brabant

 Productie van A tot Z

Een eigen warehouse

Altijd maatwerk

Wanneer een bank versleten is, is het opnieuw laten stofferen van je bank in Brabant een fijne oplossing. Het komt vaak voor dat meubels emotionele waarde hebben, of te veel geld kostten om ze al op te geven. Door je bank te laten stofferen bij MJ Produkties B.V. in Brabant, krijgt je meubel weer nieuw leven.

Wilt u meer informatie over elektrostatisch spuiten?

Door een bank te laten stofferen in Brabant wordt hij uniek

Misschien ben je wel ondernemer en wil je een unieke bank opleveren aan je klant. Laat ons de bank dan stofferen in onze zaak in Brabant. Je geeft de bank een eigen karakter, en dit spreekt de klanten gegarandeerd aan! Je kunt niet alleen een bank laten stofferen; we stofferen ook stoelen, kussens en nog veel meer andere meubels in Brabant. Niet alleen banken stofferen behoort tot onze werkzaamheden, zo stofferen wij ook stoelen, kussens en andere meubels.

Geef je productie uit handen aan onze specialisten

Heb je een grote productie en wil je deze volledig uit handen geven? Ook dan kun je terecht bij MJ Produkties B.V. in Noord-Brabant. Wij doen alles van assembleren, tot meubels spuiten en stofferen. Wij denken graag mee met onze klant, daarom zijn wij ook in staat om spoedklussen aan te nemen. Heb je vragen over de mogelijkheden of onze werkzaamheden? Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@mjproduktie.nl.